Padmasambhava feest - Rain of blessings sadhana

Arnhem/Guru_Rinpoche_in_mist_cut.jpg
Datum:
vrijdag 11 februari 2022 (19:30 -21:30)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Coördinator : Hans Oud
Contactpersoon : Hans Oud
Tweemaandelijkse Vajrayana beoefening

In Arnhem beoefenen we om de maand met Vajrayana studenten de "Rain of Blessings" sadhana met feest. De centrale figuur in deze beoefening is Padmasambhava of Guru Rinpoche, een van de grondleggers van het Vajrayana Boeddhisme in Tibet en Bhutan. 

Deze beoefening is alleen open voor Vajrayana studenten van Shambhala of een andere Vajrayana overlevering, die ngöndro instructie hebben ontvangen. 

Om 19.00 bereiden we gezamelijk voor en beginnen de gezamelijke sadhana beoefening zodra alles klaar staat. Bij het feest eten en drinken we samen wat deelnemers meebrengen. Symbolisch is hier altijd torma, vlees en alcohol bij aanwezig - als je een van deze drie zaken wilt meenemen, geef dat even aan bij het inschrijven. Tijdens het feest verrekenen we naar wens kosten tussen hen die meer uitgaven en hen die minder uitgaven - dit gaat doorgaans om een bedrag van maximaal een paar Euro. Verder is deelname gratis.

Registreren is verplicht uiterlijk 2 dagen van te voren

Geef bij registreren ook aan of je de tekst hebt en meebrengt. Ook mensen die deze tekst niet eerder bestudeerden kunnen zonder "lung" (transmissie voor deze sadhana) in groepsverband beoefenen.