Agenda Rotterdam

Ons meditatie centrum op de Mathenesserlaan is weer open. Uiteraard blijven wij ons aan alle basis regels wat COVID preventie betreft houden.

Iedere 1e en 3e dinsdagavond of woensdagochtend van de maand zijn nieuwe mensen welkom. Als je voor het eerst komt vragen we je om een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn voor een introductie-gesprek.  Aanmelden kan via [email protected]

Leren mediteren? Dat kan vrijblijvend bij Shambhala Rotterdam. Boeddhistische meditatie voor iedereen op 2 vaste momenten per week. 

Shambhala is een internationale gemeenschap van beoefenaars van boeddhistische meditatie en andere contemplatieve disciplines. De Shambhala-boeddhistische traditie biedt een compleet pad aan van meditatiebeoefening en studie.

Shambhala is een non-profit organisatie die bestaat dankzij de inzet van alle vrijwilligers binnen onze gemeenschap en de giften en bijdragen aan programma’s die we ontvangen.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kennismaken. Hieronder geven we je de praktische informatie over ons centrum.

Kom met ons mediteren

Wij bieden je wekelijks vaste momenten om bij ons te komen mediteren:

Dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur
Woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur

Deze avonden en ochtenden zijn vrij toegankelijk voor iedereen nadat je een eerste instructie hebt ontvangen. De eerste keer ben je van harte welkom op de eerste of derde dinsdagavond of woensdagochtend van de maand. Ben je nieuw dan krijg je altijd instructie. We vragen je om dan een kwartier voor aanvang te komen. Een financiële bijdrage voor het bijwonen van deze avonden/ochtenden is vrijwillig en waarderen we zeer.

Overige activiteiten

We organiseren het hele jaar door meditatiecursussen en weekendprogramma’s, waaronder de gestructureerde studie en trainingscyclus de Weg van Shambhala. Het volledige programma staat in de agenda.

 

Datum: zondag 29 mei 2022 11:00 12:45

Beoefening en uitwisseling van Ashé Mahamudra voor shambhalaleden die de lung hiervoor hebben ontvangen.

 

Datum: zondag 12 juni 2022 11:00 12:30

Bij volle maan beoefenen wij de Shambhala Sadhana.

 

Datum: zondag 26 juni 2022 11:00 12:45

Beoefening en uitwisseling van Ashé Mahamudra voor shambhalaleden die de lung hiervoor hebben ontvangen.

 

Datum: zondag 24 juli 2022 11:00 12:45

Beoefening en uitwisseling van Ashé Mahamudra voor shambhalaleden die de lung hiervoor hebben ontvangen.