Meditatie-instructie


Introductie programma’s

De meeste Shambhala centra houden wekelijks een open avond, waar iedereen kostenloos kan mediteren. Er zijn meditatiebegeleiders aanwezig om nieuwe mensen te begeleiden. Kijk waar je terecht kun bij jou in de buurt

Wekelijkse meditatie beoefening

Het is fijn om een vaste plek te hebben waar je minstens een keer per week terecht kunt. Samen mediteren voelt ook anders dan als je alleen thuis zit, je versterkt elkaar. In de pauzes en na afloop drinken mensen wat thee met elkaar en kunnen ze ervaringen uitwisselen.

Dagelijks Leven Cursussen

Deze (avond)cursussen bieden een brede introductie in de beoefening van meditatie. De programma’s zijn gemaakt voor als je begint met mediteren, maar zijn behulpzaam voor als je je begrip verder wil verdiepen.
Meer informatie

De Weg van Shambhala

De weg van Shambhala omvat een opbouwend pad van weekenden waarin je kennis zich steeds meer verdiept in meditatie en studie. Deelnemers maken uitgebreid kennis met de principes van het Shambhala-boeddhisme, elk weekend worden er lezingen gegeven, wordt er samen gemediteerd en krijg je soms specifieke oefeningen. 

Meer informatie

Shambhala Online

Op het Shambhala Online platform zijn vele cursussen te volgen. Bekijk het online aanbod (Engelstalig)

Arawana Hayashi geeft meditatie-instructie