Landingspagina


Shambhala Nederland


Een verlichte samenleving

Door de geschiedenis heen hebben mensen gestreefd naar een samenleving waarin je een waardig bestaan kunt leiden. Dit is de visie van Shambhala: een verlichte samenleving. Van de eerste koning van Shambhala wordt gezegd dat hij rechtstreeks onderricht van de Boeddha kreeg – een leer die duidelijk maakt dat spiritualiteit en het dagelijks leven onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een mondiale gemeenschap

In Shambhala centra streven we ernaar om een ​​gastvrije sfeer -vrij van vooroordelen- te bevorderen, en een inclusieve en verlichte samenleving –volledig toegankelijk voor alle personen- te ontwikkelen. Iedereen is van harte welkom in de centra, ongeacht religie, spirituele traditie of leraren, meningen, klasse, nationaliteit, cultuur, etniciteit, ras, taal, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid of lichamelijke, perceptuele of geestelijke vermogens. Shambhala Meditatie Centra en groepen over de hele wereld zetten zich in voor het creëren van een oefening- studie- en werkomgeving waarin alle personen worden behandeld met respect en waardigheid.

Pad van meditatie

In Shambhala Meditatie Centra wordt een uitgebreid pad van meditatie en studie aangeboden. Dit pad leidt naar de ontwikkeling van persoonlijke kwaliteiten die behulpzaam zijn in het dagelijks leven. Shambhala programma’s zijn -onder andere- een diepgaande studie van het boeddhisme, Shambhala Training, evenals een verscheidenheid van contemplatieve kunsten en disciplines.

Retraite centra

Shambhala heeft landelijke meditatie centra in de VS (Colorado & New York), Canada, en Frankrijk. Deze landelijke retraite centra bieden week en maand lang retraites voor studenten op alle niveau’s, evenals weekendprogramma’s.

inschrijven voor meditatie sessies


ik wil me aanmelden

Wat kan Shambhala voor u betekenen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing the elit sekido eiusmod of the tempor incid dunt ulert labore et dolore all magna aliqua mi bibendum neque egestas congue quisque.


Online mediteren

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

 


Bloemschikken

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

 


Shambhala kunsten

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

 


Boogschieten

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

 


Meditatieve fotografie

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.

 


Meditatie trips

Lorem ipsum dolor sit amet cotetur adiing.