De Stille Rijn met op de achtergrond de Hartebrugkerk

Shambhala Meditatie Centrum Leiden

Het Shambhala Centrum Leiden is gesloten.

Mocht je interesse hebben om verder te gaan bij Shambhala, en je te verdiepen in de Shambhala Visie (zie hieronder), kijk dan op de agenda’s van Shambhala Rotterdam, Shambhala Amsterdam en Shambhala Haarlem in de landelijke agenda.

Meditatie

Vrede met jezelf vinden. Dat wil toch iedereen? Vriendelijk zijn voor jezelf. En vooral ook voor anderen. Wij van Shambhala gaan ervan uit dat iedereen van nature goed is. Bij Shambhala Leiden bestaat de mogelijkheid die zogenoemde fundamentele goedheid te ontdekken, bij jezelf en bij anderen.

Wij noemen dat de Shambhala Visie. Van daaruit willen wij proberen een ‘verlichte samenleving’ te creëren. Een samenleving waarin wij elkaar vriendelijk bejegenen en vrijgevig naar elkaar zijn. Door middel van meditatie en studie kunnen wij dat bereiken.

Willen wij niet allemaal een wereld waarin wij als mensen vriendelijk zijn voor onszelf, voor elkaar, voor dieren en voor de natuur? Bij Shambhala Leiden kunt zich daarin oefenen.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kennismaken. Hieronder geven we je de praktische informatie over ons centrum.

Meditatiebeoefening begint met gaan zitten en met de benen gekruist op de grond plaats te nemen. Je begint te voelen dat door simpelweg aanwezig te zijn, je leven werkbaar en zelfs prachtig kan worden.

Chögyam Trungpa, Stichter van de Shambhala Traditie

Contactgegevens

Geversstraat 48
2342 AB Oegstgeest
Telefoon: 06 21185927
[email protected]

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Stuur een mailtje naar [email protected]
Of volg Shambhala Leiden op Facebook of Instagram.

De agendaknop opent de Shambhala Leiden agenda in ICS-formaat. Als je deze kalender toevoegt dan heb je altijd de laatste informatie over onze programma’s en activiteiten bij de hand.