Het Hart van Shambhala

Shambhala_HH__Hart-van-Shambhala.jpg
Datum:
zaterdag 2 oktober 2021 (09:00 -00:00)
zondag 3 oktober 2021 (00:00 -18:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Groep Bussum
Lerares : Acharya Marianne Bots
Contactpersoon : Edward Steenhuisen
Deelnameprijs : 75
Solidariteitprijs : 125
Herhalers/Jongeren/Minima : 50
Een weekend voor de sangha door de sangha.

Een unieke kans om na een lange periode als sangha weer live in de centra samen te komen en de kernwaarden van Shambhala te beoefenen. Fundamentele Goedheid, Verlichte Samenleving en Shambhalacultuur zullen de drie centrale thema’s zijn dit weekend.

 

Als deelnemer word je ook uitgenodigd om over een van deze thema's je eigen gedachten te formuleren, en dit in een klein groepje te presenteren.

 

De structuur van het programma zal lijken op die van de Shambhala Training weekenden en vindt tegelijkertijd in de centra (en groepen) in Nederland plaats. Acharya Marianne Bots zal vanuit Amsterdam de hoofdleraar zijn en via zoom de andere locaties bereiken.

Heb je belangstelling om mee te doen of hebje vragen over het weekeind? Laat dit dan  weten aan de coördinator Studie en beoefening van Bussum, Edward Steenhuisen: [email protected]  zodat we je persoonlijk op de hoogte kunnen houden van de bijzonderheden en mogelijkheden van het weekeind

 

Uiteraard handhaven we in de Shambhala centra het corona-protocol. De belangrijkste regels zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was / ontsmet je handen
  • Blijf thuis bij verkoudheid, koorts of malaise
  • Draag een mondkapje of verlaat het pand als de 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd vanwege drukte of bouwkundige omstandigheden zoals toilet en keuken
  • Wij zorgen dat er voldoende geventileerd wordt