ONLINE: open meditatieavond

________Mediteren_kun_je_leren_met_tekst.png
Datum:
woensdag 16 juni 2021 (19:45 -21:15)
Plaats:
Shambhala Meditatie Groep Bussum
Coördinator : Alexandra de Jong
Contactpersoon : Alexandra de Jong
Open meditatieavond: inloggen vanaf 19:40 uur, start om 19:45 uur. Opgave is noodzakelijk om de Zoomlink te ontvangen. Iedereen is van harte welkom.

Altijd haast en geen tijd? Kom met meditatie in het huidige moment en kom erachter: van niets is er zoveel als van tijd. Ontdek de voordelen van meditatie!

We beoefenen Shamatha-meditatie en een van de studenten geeft een korte inleiding en samenvatting van hoofdstuk 11 uit het boek JE GEEST ALS BONDGENOOT van Sakyong Mipham Rinpoche. Aan het eind van de avond is er gelegenheid voor onderlinge uitwisseling.

Bij Shamatha-meditatie – ‘in vrede verkeren’ trainen we onze geest in stabiliteit, helderheid en kracht. Onze natuurlijke vrede kennen is de basis voor elk spiritueel

Als je voor de eerste keer wilt komen mail vooraf even naar [email protected] zodat we een afspraak met je kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt dan onder andere uitleg over hoe meditatie bij ons in zijn werk gaat en wat praktische informatie.

Geef jezelf op voor deelname door een mail te sturen naar Alexandra de Jong, coördinator groep Bussum: [email protected] Je ontvangt dan voor het begin van de avond de Zoomlink

De bijeenkomst is gratis. Als je voor- of achteraf  een hartegift wilt doen kan dat aan: Shambhala Studiegroep Bussum         NL51 TRIO 0390 1261 36           onder vermelding van  “Hartegift Meditatie Bussum 16-6-2021”