Shambhala Café iedere eerste maandag van de maand

Amsterdam/social_meditation_circle.jpg
Datum:
maandag 1 februari 2021 (19:45 -21:30)
Plaats:
Shambhala Meditatie Groep Deventer
Coördinator : Fred van Welsem
Wees WELKOM bij ons maandelijks open huis !

Naast onze open meditatie avonden op de tweede en vierde maandag van de maand introduceren we dit seizoen het SHAMBHALA CAFE op de eerste maandag van de maand. 

Het Shambhala cafe wordt in overleg met onze bezoekers vorm gegeven. Gedacht kan worden aan het samen lezen/bespreken van een hoofdstuk van een boek, een film kijken, sociale meditatie, de beoefening van een sadhana, een lezing over een van de aspecten van Shambhala etc. Mogelijkheden te over.

HIER LEEST U OVER HET EERST VOLGENDE SHAMBHALA CAFÉ

Het eerste Shambhala Cafe is op maandag 5 oktober. Deze avond vieren we de ‘Oogst van Vrede’, een van de vier Nyidadagen (de vier feestdagen bij de wisseling van de seizoenen). Deze avond zal er een korte introductie zijn over (visie en de stand van zaken in) Shambhala; en zal verder vooral gekenmerkt worden door de vreugde elkaar weer te ontmoeten - en hopelijk ook weer nieuwe mensen te verwelkomen - na de zomer.

REGISTRATIE

Registreren is noodzakelijk. Melden zich te veel mensen aan voor onze ruimte, dan zoeken we een oplossing. Dat kan een grotere ruimte zijn of het mogelijk maken deel te nemen met zoom.

De toegang is gratis. Een donatie wordt op prijs gesteld.

19.45 – 20.00 Inloop en thee
20.00– 21.30 Shambhala Café
Na afloop is er gelegenheid tot napraten met thee.

T.G. Gibsonstraat 33
7411 RP Deventer