Shambhala Sadhana avond

Aix-en-provence/Soleil.jpg
Datum:
woensdag 30 september 2020 (19:45 -21:45)
Plaats:
Shambhala Meditatie Groep Bussum
Deze avond beoefenen we de Shambhala Sadhana, inloop vanaf 19:30 uur. Start om 19:45 uur en inclusief feestelijke thee tot 21:45 uur. De beoefening is gratis. Je bent van harte welkom op de Bremstraat 3 in Bussum!

Als je voor de eerste keer wilt komen mail vooraf even naar [email protected] zodat we een afspraak met je kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Ook als je niet voor de eerste keer komt vinden we het toch fijn te weten of je komt om mee te doen aan de Shambhala Sadhana. Geef daarom op bovenstaand mailadres door als je komt.

De avond is bedoeld voor iedereen die een verbondenheid heeft met het krijgerspad en dient tevens als een manier om te verbinden in verwantschap, visie, loyaliteit en plezier. Ook vrienden en gezinsleden zijn van harte welkom op deze avond. 

In deze beoefening ontdekken we de zon van fundamentele goedheid. We maken verbinding met de zon in ons hart en de verlichte samenleving, we voelen onze fundamentele goedheid en die van anderen en vieren dat gevoel.

De Shambhala Sadhana is geschreven door de Kongma Sakyong Jampal Trinley Dradül met de aspiratie dat dit het tij van de mensheid richting goedheid en glorie zou keren.