Online meditatie op dinsdagavond

Rotterdam/MIEL.jpg
Datum:
dinsdag 21 januari 2020 (19:45 -21:15)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Rotterdam
Elke dinsdagavond: gezamenlijke online meditatie beoefening (via zoom verbinding)
 
 
 
 
 
 

 
Online meditatie beoefening via zoom.
 
De meditatie is toegankelijk voor iedereen die al eens bij ons heeft gemediteerd en daarvoor een instructie heeft ontvangen. Heb je nog geen instructie gehad neem dan HIER contact met ons op.
 

 
19.45-19.55 uur inloggen (vanaf 19.45 uur kan er ingelogd worden. Het is handig om dit vóór 19.55 uur te doen om te testen dat alles werkt zodat we om 20.00 uur direct kunnen beginnen met mediteren).
 
20.00 uur meditatie beoefening (met een bewegingsmoment van een aantal minuten tussendoor, en eventueel met een contemplatie).
 
21.00-21.15 uur napraten / virtueel thee drinken
 

 
Computer video en audio kun je hier testen: https://zoom.us/test

Als je voor het eerst met Zoom gaat werken moet je deze test doen en wordt een klein programma op je computer geïnstalleerd. Daarna kun je steeds via de link van de betreffende meeting meedoen.

Om aan de bijeenkomst mee te doen klik je op onderstaande link:

https://zoom.us/j/7745679889

Dan krijg je een kennisgeving voor omleiding die zegt dat men probeert je naar een site te leiden. Er wordt een link bij gegeven. Die klik je aan. Er komt een venster: Toepassing starten, daarin staat: Koppeling openen. Klik dit aan. Er komt ook een venster met: Join with computer audio. Je kunt hier je microfoon en geluidsontvangst even testen.

Als je via de zoom-app / desktop programma inlogt is dit het Meeting ID: 774-567-9889

Voor andere instructies en vragen kijk je bij:  Eerste Hulp Bij Zoom