Maitri Ruimtelijk Bewustzijn: Verken de vijf wijsheidsstijlen

Arnhem/maitri_kleuren.jpg
Datum:
vrijdag 29 november 2019 (19:30 -21:30)
zaterdag 30 november 2019 (09:30 -17:00)
zondag 1 december 2019 (09:30 -17:30)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Lerares : Suzan Oudshoorn
Coördinator : Hans Oud
Contactpersoon : Diederik Prakke
Deelnameprijs : 120
Ledenprijs : 90
Solidariteitprijs : 180
Herhalers/Jongeren/Minima : 60
Door ons open te stellen voor onze waarneming van kleuren en vormen leren we zowel de kwaliteiten van onze wereld als van onze geneigdheden kennen. Zo wordt de leer over de vijf Boeddha families een onmiddellijke, intense persoonlijke ervaring.

De vijf wijsheids energieën, ook wel bekend als de mandala van de vijf Boeddha families, zijn zowel de bouwstenen van ons ego als de uitdrukking van onze wijsheid. Tijdens deze training roepen we drie van deze vijf energieën op en onderzoeken met lichtvoetige neutraliteit onze emoties en waarnemingen. De speciaal hiervoor ontwikkelde meditatietechnieken zijn voor het eerst in 1971, door de Tibetaanse meditatiemeester Chögyam Trungpa, aan ons doorgegeven.

De training bestaat uit lezingen, verschillende vormen van meditatie en creatieve opdrachten. Het is waardevol om dit spannende proces aan te gaan waarin blokkades in onze waarneming zomaar kunnen veranderen in openingen.

Dit weekend is geschikt voor jou als je meditatie wilt oefenenen, de Boeddhistische leer wilt bestuderen, jezelf wilt helen, belangstelling hebt in je waarneming en eigenlijk in alles wat met jouw mens-zijn te maken heeft. Als je voor het eerst deelneemt is deze training een boeiende introductie van een pad in de tantrische traditie. Als je al eerdere ervaring hebt met Maitri Ruimtelijk Bewustzijn kan deze training je helpen met je verdieping in de transformerende werking van de beoefening.