Open avond: door Young Sangha

goldenbuddha.jpg
Datum:
maandag 2 december 2019 (19:00 -22:00)
Plaats:
Grote schrijnruimte
Lerares : Felicja Hartman
Elke eerste maandag van de maand - Met meditatie, meditatie-instructie, lezing/workshop en afsluitende gezelligheid

Thuis in het nu - De traditie van Shambhala leert dat alle wezens en de wereld van nature goed zijn. Vaak twijfelen we hier aan en raken we overweldigd door alle rampspoed die over ons wordt uitgestort. Fundamentele goedheid betekent echter niet dat er geen problemen zijn of dat je met je hoofd in de wolken loopt. Eerder sta je stevig met je voeten op de grond en verbind je je met wat er zich aandient in het huuidige moment. Op deze avond onderzoeken we samen hoe je contact kunt maken met deze goedheid die altijd aanwezig is. 

Na jaren de woensdagavonden vorm te hebben gegeven, organiseert de Young Sangha nu eens per maand de maandagavond. Alle leeftijden, vormen en maten zijn van harte welkom, of je nu voor het eerst binnenstapt, of al jaren langskomt. De toegang is gratis, donaties zijn van harte welkom. Er zijn altijd meditatie-instructeurs aanwezig voor instructie en vragen. 

Op Young Sangha  wordt er samen gegeten (kosten €5 in cash), opgave mogelijk via [email protected] tot 15:00u diezelfde dag. 

 

19:00 – 19:30 Inloop. Je kunt koffie of thee drinken, of onmiddellijk naar de meditatieruimte om te mediteren

19:30 – 19:35 Welkom

19:35 - 20:30 Zitmeditatie in de meditatieruimte

19:35   Aparte meditatie-instructie voor nieuwe mensen, daarna zitmeditatie in de meditatieruimte

20:30 – 21:15 Lezing

21:15 – 22:00 Gezelligheid