Midzomerdag Wandeling Shambhala Nederland

ns-wandeling-landgoed-groeneveld-hero.jpg
Datum:
zondag 23 juni 2019 (11:00 -14:00)
Plaats:
Shambhala Nederland
Contactpersoon : Fred van Welsem “We wandelen gezamenlijk in de richting van de Grote Oostelijke Zon”

Leden, vrienden en familieleden van Shambhala Nederland kunnen elkaar op Midzomerdag (zondag 23 juni) ontmoeten op of rondom het prachtige landgoed Groeneveld. Goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.
Alle informatie is te vinden onder deze link

Landgoed Groeneveld is ongeveer 2,5 kilometer wandelen vanaf station Baarn. De omgeving leent zich voor een mooie wandeling, maar er is ook alle mogelijkheid om op het landgoed rond te slenteren of een terrasje te pakken. Er is een lunchgelegenheid op het landgoed; ook in de omgeving, zoals bij station Baarn zijn er andere lunch gelegenheden. Ons is verteld dat de omgeving zich ook goed leent om te picknicken, dus een eigen boterham of zo meenemen is ook een prima optie.

Kortom, voor ieder wat wils. Je kan ervoor kiezen er van 11.00 tot 14.00 te komen; of korter of langer. Op eigen gelegenheid komen; of samen met anderen te reizen. Iets van tevoren afspreken; of je juist laten verrassen door wie je ter plekke aantreft.

Voor hen die dat willen, verzamelen tussen 11.00 en 11.30 bij station Baarn.

Er wordt verder niets ‘officieels’ georganiseerd. Het elkaar als gemeenschap op een (hopelijk) mooie zomerdag treffen in een goede, ontspannen en vriendelijke sfeer is al aantrekkelijk genoeg.