Shambhala Training niveau 3 - Krijger in de wereld

__images-3.jpg
Datum:
vrijdag 22 mei 2020 (20:00 -22:00)
zaterdag 23 mei 2020 (09:30 -18:00)
zondag 24 mei 2020 (09:30 -18:00)
Plaats:
Grote schrijnruimte
Coördinator :
Deelnameprijs : 150
Ledenprijs : 115
Solidariteitprijs : 225
Herhalers/Jongeren/Minima : 75

Als men in de beoefening geleerd heeft zich niet af te keren van angst, kunnen we dit toepassen in situaties in het dagelijkse leven, zonder de barriere van de cocon. Door middel van durf en vriendelijkheid openen we onszelf voor een heldere waarneming van de wereld en de feedback die daar uit terug komt. Al doende worden we minder gefixeerd op ónze definitie van de wereld en ontspannen steeds meer. We leren dat we kunnen werken met elke willekeurige situatie die zich voor doet.

Vereiste voorkennis: Shambhala Training niveau 2

Aanbevolen literatuur: Shambhala; De Weg van de Krijger door Chögyam Trungpa, Hoofdstukken 8-10 en 12.

Het is belangrijk om dit weekeinde in zijn geheel te volgen aangezien de combinatie van lezingen, beoefening, contemplaties, meditatiegesprekken, groepsuitwisselingen en gezamenlijke maaltijden onvervangbaar is. Slechts om dringende redenen is het mogelijk om een dagdeel te missen. Mocht dit meer worden zult u verzocht worden het weekeinde op een ander moment in te halen.

 

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma: 'Shambhala Training niveau 3' en je naam. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.