ONLINE Open meditatie avonden (donderdag) - met lezing in oneven weken

Auckland/KSMC2Bpic.jpg
Datum:
donderdag 2 april 2020 (19:30 -21:00)
donderdag 2 april 2020 (19:30 -21:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Welkom op onze online open avonden. Met op de oneven weken een korte lezing over het trainen van de geest, "Lojong" in het Tibetaans, aan de hand van de spreuken van de Indiase meester Atisha.

Iedere donderdagavond online via ZOOM.
Ontvang de Zoom link door te mailen naar [email protected]

Iedereen is welkom!

Toegang is gratis. Een donatie is altijd welkom op NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Arnhem. Registratie is niet nodig.

19.00 – 19.30 Inloop om technische checks te doen 
19.30 – 20.00 Zitmeditatie 
Op de oneven weken aansluitend lezing en korte zitmeditatie tot ongeveer 20.45. 

Kom je voor het eerst?
Als je voor het eerst komt mediteren, bieden we je graag een meditatie-instructie-gesprek aan. Een meditatie-instructeur zal je (voor of tijdens de avond) uitleggen hoe wij bij Shambhala mediteren en ingaan op eventuele vragen. Handig als je dit vooraf aangeeft door ons even te mailen [email protected] 

Gesprek met een meditatie instructeur 
Heb je vragen over je beoefening en behoefte aan een gesprek hierover? Verschillende opgeleide instructeurs zijn bereikbaar per telefoon, facetime of skype om uit te wisselen over je beoefening. Mail ons als je hier behoefte aan hebt op [email protected] 

Lezingen voor het trainen van de geest
Op oneven weken organiseren wij een korte lezing over de zogenaamde "Lojong" (een Tibetaans woord) spreuken voor het trainen van de geest en het ontwikkelen van liefdevolle vriendelijkheid.