Sociale Meditatiedag

Rotterdam/_social_meditation_circle.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum:
zondag 8 september 2019 (10:00 -17:30)
Coordinators : Jerry de Groot & Marije Seves
Contactpersoon : Marije Seves
Deelnameprijs : €15
Ledenprijs: €10
Herhalers/Jongeren/Minima: €7,50
In Sociale Meditatie beoefenen we als groep meditatie door sprekend en luisterend in het hier en nu terug te komen, zonder antwoorden te hoeven vinden. We geven de wijsheid die altijd al aanwezig was de ruimte.

Vanaf 10 uur ben je welkom voor koffie of thee. We starten de beoefening om half 11.

Door te luisteren dragen we elkaars woorden en aanwezigheid in warme openheid en bieden elkaar op die manier steun om kwetsbaar en dapper te zijn.

Deze beoefening nodigt uit om heel direct te kijken naar onze sociale gewoontepatronen en deze al dan niet voor een korte tijd te laten voor wat ze zijn. Alles is welkom, ook de ervaringen die we soms liever niet zouden willen ervaren.

Maar wat is het nou echt? We nodigen je van harte uit om mee te doen en dit zelf te komen ervaren. Deze beoefening is open voor iedereen, ongeacht je ervaring met meditatie.

In de ochtend en de middag wordt een sociale meditatiesessie gehouden. De lunch is 'potluck' wat wil zeggen dat je allemaal iets te eten meeneemt. We eindigen de dag met een uitwisseling.

Graag je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL52 TRIO 0254 6774 52 t.n.v. ‘Shambhala Centrum Rotterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma: 'Social Meditation'.