Stemsafari: Zing Je Vrij!

vervallen

Rotterdam/Stemsafari.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum:
zaterdag 15 september 2018 (10:00 -17:00)
zondag 16 september 2018 (10:00 -17:00)
Lerares : Felicja Hartman
Contactpersoon : Marlen Arkesteijn
Deelnameprijs : €160
Ledenprijs: €140
Herhalers/Jongeren/Minima: €120
Je stem is nauw verbonden met je wezen. Dat maakt het soms spannend om te zingen, maar het kan ook juist bevrijdend zijn! In dit weekend word je uitgenodigd om op stemsafari te gaan, om het onverwachte en onbekende in jezelf en de ander te ontdekken.

Stemsafari: Zing Je Vrij!

“People talk about appreciating natural beauty –climbing mountains, seeing giraffes and tigers in Africa, and all sort of things. But nobody seems to appreciate this kind of natural beauty of ourselves. This is actually far more beautiful than flora and fauna, far more fantastic, far more painful and colorful and delightful. ”- Chögyam Trungpa

Je stem is nauw verbonden met je wezen. Dat maakt het soms spannend om te zingen, maar het kan ook juist bevrijdend zijn! In dit weekend word je uitgenodigd om op stemsafari te gaan, om het onverwachte en onbekende in jezelf en de ander  te ontdekken. Mooi of lelijk is niet van belang, wel de intentie achter je zingen. Door de tijd te nemen,  meer in je lijf te komen en te voelen wat er daadwerkelijk is, ontstaat er ruimte voor een ander soort expressie, een met meer echtheid. Door meditatie, lichaams- en zangoefeningen verken en verleg je je grenzen stap voor stap en laat je steeds meer los. Het is een vrolijk makend, soms spannend maar openend avontuur dat we samen aangaan, een ontdekkingsreis van binnen naar buiten.


Felicja Hartman is zangcoach, docent dansexpressie en zangeres. Dans en zang zijn voor haar de middelen om mensen kracht en vertrouwen in zichzelf en anderen te laten ontdekken. Naast haar eigen lespraktijk is Felicja meditatie-instructeur, geeft ze cursussen bij Shambhala Amsterdam en is zij Shambhala Art leraar.


afbeelding van Pixabay