Maitri Space Awareness 1

maitri.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijn ruimte
Datum: vrijdag 10 november 2017 (20:00 -22:00) zaterdag 11 november 2017 (09:00 -18:00) zondag 12 november 2017 (09:00 -18:00)
Leraren : Meino Zeillemaker & Acharya Sabine Rolf
Coordinator : Fennanda Eleveld
Contact persoon : Fennanda Eleveld
Deelname prijs : €125
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Het programma combineert kleurensessies, meditatie, lezingen, discussie en creatieve expressie. Het programma is in het Engels; vertaling is mogelijk. Vrijdag 20:00 u. Introductie; los € 10,-

Deze workshop maakt het mogelijk vijf patronen van energie te leren kennen, die onze persoonlijkheid, emoties en onderlinge verhoudingen, maar ook kleuren en de verschijnselen van onze wereld doortrekken en bezielen. In onze emoties en verhoudingen zijn het wijsheidsenergieën, die in verwarring en neurose kunnen verkeren.

De Maitri-methode is ontworpen door de meditatiemeester Chögyam Trungpa Rinpoche, op grond van de oude, boeddhistische leer van de vijf boeddhafamilies. Hij ontwierp een intensivering van onze kleurwaarneming door yogahoudingen, waardoor de energie, het inzicht en de emotionele impact van vijf basiskleuren naar voren springen.

We onderzoeken hoe uit de vijf energiepatronen onze persoonlijke stijl ontstaat, maar ook die van bijvoorbeeld kunstwerken en landschappen. En niet te vergeten van onze interacties met anderen.

We werken vooral met onze waarneming, en met de mindfulness en gewaarzijn van meditatie. Maitri inspireert tot vriendelijkheid tegenover onszelf en anderen, en bevordert de ontwikkeling van onze psychologische, sociale en creatieve vaardigheden.

Het programma combineert kleurensessies, meditatie, lezingen, discussie en creatieve expressie. Het programma is in het Engels; vertaling is mogelijk.

Vrijdag 20:00 u. Introductie; los € 10,-

Inlichtingen: [email protected]

Maitri 2 zal plaatsvinden op 25 – 27 mei, 2018