Introductiemiddag Sociale Meditatie

Leiden/social-meditation1.jpg
Centrum/Groep: Leiden
Datum: zaterdag 7 oktober 2017 (13:30 -16:30)
Leraar : Jerry de Groot
Coordinator : Sanatha Busch
Deelname prijs : €5,--
Een indruk krijgen hoe Sociale Meditatie gaat en voelt

Sociale Meditatie is vorig jaar geïntroduceerd in Nederland en nu zijn wij heel blij om deze beoefening ook naar Leiden te kunnen brengen.

Bij het beoefenen van Sociale Meditatie zitten we in een kring en mediteren met elkaar. We zijn ons bewust van de aanwezigheid van de groep en ons eigen lichaam en geest. In de open ruimte wordt uitgenodigd te delen wat NU in je omgaat. Er wordt mindful gesproken en geluisterd. Hierin kunnen wij moed ontwikkelen ons te laten zien, zoals we zijn.  Een uiterst interessant en leerzaam proces.

De middag zal als volgt uitzien:
13.30 uur thee en koffie met gebak/cake
14:00  zitmeditatie
14:30  instructie Social Meditation
14:45  Social Meditation
15:15  ervaringen-rondje & vragen
15:45  thee en napraten
16:30  einde

Dit is een introductiemiddag om een indruk te krijgen hoe Sociale Meditatie gaat en voelt. Hierop volgend organiseren we zeven avonden om met Sociale Meditatie vertrouwt te raken. De cursus is gebouwd rondom de online-cursus Sociale Meditatie. Deze cursus is vanuit langjarige ervaring met jongerenwerk en communicatie opgezet door Shastri Nick Kranz (http://www.nickkranz.com) een ervaren Shambhala leraar. In het voorjaar heeft hij in Amsterdam een weekthün geleid en heeft grote indruk bij de deelnemers achter gelaten.

Klik hier voor meer info over de cursusavonden.