Volle maan Shambhala Sadhana viering

Leiden/sadhana.jpg
Centrum/Groep: Leiden
Datum:
zondag 3 december 2017 (09:45 -12:00)
Gezamenlijke beoefening van de Shambhala Sadhana + introductie in de Shambhala Meditatie

De Sakyong heeft gevraagd om voortaan elke maand, op of nabij de vollemaansdag, de Shambhala Sadhana uit te voeren, toegankelijk voor iedereen die een sterke verbondenheid heeft met het krijgerspad: leden en vrienden van Shambhala, of mensen die zich intensief inzetten voor Shambhala als vrijwilliger. Ook hun gezinsleden zijn welkom op deze avond met beoefening en socialiseren - we zijn een samenleving. Na de Sadhana is er een gemoedelijk samenzijn met een hapje en een drankje op podluck-basis.

Voor deze vollemaans-samenkomsten is het niet vereist om Enlightened Society Assembly te hebben gevolgd (wat wel voorwaarde is om deze beoefening thuis te mogen doen).

Deze Sadhana is afkomstig van Sakyong Mipham Rinpoche. De zon van fundamentele goedheid ontdekken in jezelf, de ander en de samenleving, dat is wat in deze sadhana beoefend wordt. Wij wisselen binnen de context van de sadhana met elkaar uit wat dit voor ons eigen leven betekent. Na afloop is er de gelegenheid om met koffie/thee verder uit te wisselen.

Graag registreren in verband met de voorbereidingen.
Deelname is kosteloos maar een donatie stellen we altijd op prijs. 

Inlooptijd vanaf 09:30
We beginnen om 10:00