Weg van Shambhala cursus DL5 - Wijsheid in het dagelijks leven

WIEL_220x220.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijn ruimte
Datum: dinsdag 25 april 2017 (20:00 -22:00) dinsdag 9 mei 2017 (20:00 -22:00) dinsdag 23 mei 2017 (20:00 -22:00) dinsdag 6 juni 2017 (20:00 -22:00) dinsdag 20 juni 2017 (20:00 -22:00)
Leraren : Mary Fahrenfort & Jerry de Groot
Coordinator : Stijntje Hallink
Contact persoon : Paul Slater
Deelname prijs : €95
Leden Prijs: €75
Solidariteit prijs: €145
Herhalers/Jongeren/Minima: €50
Tweewekelijkse vijfdelige avondcursus

Dit programma verkent het hoogste krijgerstadium, dat van de Draak die “speelt in de ruimte” en hemel en aarde verenigt in zijn activiteit. Dit stadium is verbonden met de Vajrayana-leer van het boeddhisme, waarin de leraar of meesterkrijger een grote rol speelt en het heilige van de wereld zichtbaar begint te worden.

De deelnemers ontvangen instructies om verwarde emoties en situaties te transformeren tot wijsheid. Je hoeft je niet langer door hindernissen ontmoedigd of uit het veld geslagen te voelen. Door visie en kracht kan de krijger alles wat zich voordoet speels omarmen en als onderdeel van het pad zien. Op deze manier ontwikkelt hij de vaardigheid om aan het welzijn van de wereld bij te dragen.

Men kan deelnemen aan deze cursus indien men DL2 'Tevredenheid in het dagelijks leven' heeft gevolgd*, of DL4 'Onbevreesdheid in het dagelijks leven'.

Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen.
Kun je je meer veroorloven? Graag!

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.

* Shambhala Amsterdam heeft in samenwerking met Shambhala Europa een pilotprojekt waarin deelnemers in willekeurige volgorde alle DL-cursussen kunnen volgen, mits ze DL-2 'Tevredenheid in het dagelijks leven' gevolgd hebben. Onderdeel van de pilot is ook dat de vereisten voor deelname aan het Rigden Weekend luiden dat men naast de Shambhala Training niveaus 1-5, minstens drie van de vijf DL-cursussen moet hebben gevolgd. Verderop in het pad zal wel gevraagd worden om alle vijf DL-cursussen te hebben afgesloten.