Dag van Stilte / Dag van Aandacht

Arnhem/SA_Schrijnruimte.jpg
Datum:
zondag 27 oktober 2019 (10:00 -17:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Leraren : Lisette Van ardenne & Diederik Prakke
Coördinator : Diederik Prakke
Contactpersoon : Diederik Prakke
Materiaalkosten: €5.00
Ongeveer maandelijks bieden we een Dag van Aandacht aan. In oktober valt die samen met de landelijke Dag van Stilte. En dat is het ook! Het is een dag waarin zit- en loopmeditatie centraal staan, afgewisseld met een vorm van yoga.

Naast een gezamelijke introductie en de mogelijkheid van een individueel meditatieinstructie gesprek, bieden we deze dag iets bijzonders aan. Gezamelijk zullen we in de middag een tekst reciteren, de Sadhana van Mahamudra. We zullen een korte uitleg bieden hoe deze tekst onderdeel uitmaakt van de Shambhala Boeddhistische traditie en die haar eigen kleur geeft, die stoelt op het Tibetaan (of Vajrayana) Boeddhisme.

De bijdrage voor de lunch is 5 Euro. Met name voor het voorbereiden van deze lunch is het fijn als je je uiterlijk een week van tevoren registreert. Het is ook mogelijk een dagdeel te volgen. Het eerste dagdeel is van 10:00 - 12:30 (inloop vanaf 9:30), het tweede van 14:00 - 17:00. Het volgen van een dagdeel is kost niets, al is een bijdrage altijd welkom. 

Voor meer over de landelijke Dag van de Stilte zie de website met die naam.