Welkom op de nieuwe website van Shambhala Nederland


Leuk dat je er bent! We zijn trots en enthousiast om de gloednieuwe shambhala.nl website te introduceren.

In opdracht van Shambhala Nederland zijn we in 2020 begonnen aan dit project. Het heeft langer geduurd dan het plan was. Des te blijer zijn we dat het gelukt is.

De website heeft een nieuw ontwerp, met een aangepaste menu-structuur, waarbij vooral gelet is op dat het begrijpelijk en gebruiksvriendelijk is voor mensen die Shambhala nog niet kennen. We hebben ook met nadruk gekeken naar de toegankelijkheidseisen, om de website bruikbaar te maken voor iedereen, inclusief mensen met beperkingen.

Dit project was niet tot stand gekomen zonder de hulp van velen. Dank aan het bestuur van Shambhala Nederland, Fred van Welsem, Josje Pollmann, Bernard Spiegeleer, Pawel Molenda, John David Smith, en Storm en Nick van Studio Llorem Ipsum.

We zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening en willen je uitnodigen om de nieuwe website te bekijken en je opmerkingen (of complimenten) met ons te delen. Stuur een mailtje naar [email protected] met je bevindingen.

De hartelijke groeten van Joop Laan, Menno Gmelig Meijling, en Bart Landstra.


3 reacties op “Welkom op de nieuwe website van Shambhala Nederland”

 1. Inez de Munnik avatar
  Inez de Munnik

  Hoi Joop, Bart en/of Menno,

  Erg leuk deze nieuwe website. Dank hiervoor.
  Een tip: Ik ben op zoek naar het rekeningnummer van het centrum (Amsterdam, om iemand daarnaar te kunnen verwijzen voor een betaling) en kan het nergens vinden.
  Misschien hebben jullie dat met opzet weggelaten? Ik zou het handig vinden als het wel op de website staat (misschien onder de ANBI info ofzo)
  Verder nogmaals pluimpje.

  Liefs, Inez

  1. Joop_Laan avatar
   Joop_Laan

   Hoi Inez,
   Dank je voor je reactie. Het rekeningnummer van Amsterdam kunnen we erbij zetten. Kun je mij het goede nummer mailen, dan zet ik het erbij.

Meer berichten