Shambhala Meditatie Groep Utrecht

Meditatie UtrechtWij zijn een meditatie groep voor boeddhistische meditatie en studie binnen de traditie van Shambhala. We zijn sinds 2007 gevestigd in Utrecht.

~~~ Beste bezoekers, vanwege de huidige omstandigheden zijn we gesloten en op zoek gegaan naar een nieuwe ruimte. In de tussentijd kunnen we wel op afstand beoefenen via het Amsterdamse Centrum en de andere Nederlandse Centra of groepen in Zoom. Meer informatie kunt u hier vinden: https://shambhala.nl/meditatie-online/ . Wanneer we de programma’s in Utrecht hebben hervat, zullen we deze hier aankondigen.

Als u vragen hebt, kunt u deze stellen via de groepsmail: [email protected]. We wensen iedereen veel sterkte en goede moed toe. ~~~

Open meditatieavonden Shambhala Meditatie Groep Utrecht (tijdelijk gesloten ivm. coronamaatregelen)

Elke donderdagavond is er van 19.30 tot 21.30 uur een open meditatie-avond. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen met ervaring met meditatie. Meer informatie is hier onder “Open meditatieavond”.

Leren mediteren? (dit programma wordt momenteel niet aangeboden)

Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie? Dan ben je van harte welkom op een van de “Leren Mediteren” avonden. We stellen het op prijs als je van tevoren even aanmelden door de link hier voor “Leren Mediteren” zodat je instructie in onze vorm van meditatie en een invoering naar Shambhala kunt krijgen. Het bijwonen van deze avonden en het meditatie-instructie zijn gratis. Een vrijwillige gift wordt gewaardeerd.

Overige activiteiten

We organiseren naast de vaste meditatieavond regelmatig dharma lezingen en programma’s. Kijk voor een overzicht in de kalender.

Financiën

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met [email protected].

Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen? Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief.
Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL54TRIO0197985475 van Shambhala Utrecht onder vermelding van de titel van het programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Adres

Shambhala Utrecht huurt nu een mooie ruimte bij de Theosofische Vereniging, op de eerste verdieping van Kruisstraat 307, 3581 GK (geen postadres) in Utrecht.
e-mail: [email protected]

Route

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 19 minuten lopen, of 11 minuten via OV (bussen 8, 28, 50, 73, 74, 77), bushalte Wittevrouwen. In de buurt geldt tot 23.00 uur ‘s avonds betaald parkeren. Kaart