Shambhala Meditatie Groep Utrecht

Meditatie UtrechtWij zijn een meditatie groep voor boeddhistische meditatie en studie binnen de traditie van Shambhala. We zijn sinds 2007 gevestigd in Utrecht.

Open meditatieavonden Shambhala Meditatie Groep Utrecht

Elke woensdagavond is er van 20.00 tot 22.00 uur een open meditatie-avond. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen.

Leren mediteren?

Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie? Dan ben je van harte welkom op een van de meditatie-avonden. We stellen het op prijs als je van tevoren even belt of mailt, zodat je een korte instructie kunt krijgen. Het bijwonen van deze avonden en het krijgen van de meditatie-instructie zijn gratis. Een vrijwillige gift wordt gewaardeerd.

Overige activiteiten

We organiseren naast de vaste meditatieavond regelmatig cursussen en programma’s. Kijk voor een overzicht in de kalender.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief, die twee keer per jaar verschijnt.

Financiën

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met penningmeester Kaat Suringa [email protected].

Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen? Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief.
Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL54TRIO0197985475 van Shambhala Utrecht onder vermelding van de titel van het programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Adres

Shambhala Utrecht huurt een mooie ruimte in het yogacentrum Utecht aan de Van Asch van Wijckskade 31, 3512 VR Utrecht.
Telefoon: 030-8788105 (Milene Francisca)
e-mail: [email protected]

Route

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen. In de buurt geldt tot 23.00 uur ‘s avonds betaald parkeren. Kaart