Shambhala Meditatie Groep Utrecht

Meditatie UtrechtWij zijn een meditatie groep voor boeddhistische meditatie en studie binnen de traditie van Shambhala. We zijn sinds 2007 gevestigd in Utrecht.

~~~ Beste bezoekers, gezien de huidige omstandigheden vinden wij het verstandig om het centrum voor alle activiteiten te sluiten tot minstens 1 september. In de tussentijd kunnen we wel op afstand beoefenen met onze Amsterdamse en andere Nederlandse collega’s in Zoom. Meer informatie kunt u hier vinden: https://shambhala.nl/meditatie-online/ . Wanneer we de programma’s in Utrecht hebben hervat, zullen we deze hier aankondigen.

Als u vragen heeft, kunt u deze stellen via de groepsmail: [email protected] We wensen iedereen veel sterkte en goede moed toe. ~~~

Open meditatieavonden Shambhala Meditatie Groep Utrecht

Elke woensdagavond is er van 19.30 tot 22.00 uur een open meditatie-avond. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen met ervaring met meditatie. Meer informatie is hier onder “Open meditatieavond”.

Leren mediteren?

Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie? Dan ben je van harte welkom op een van de “Leren Mediteren” avonden. We stellen het op prijs als je van tevoren even aanmelden door de link hier voor “Leren Mediteren” zodat je instructie in onze vorm van meditatie en een invoering naar Shambhala kunt krijgen. Het bijwonen van deze avonden en het meditatie-instructie zijn gratis. Een vrijwillige gift wordt gewaardeerd.

Overige activiteiten

We organiseren naast de vaste meditatieavond regelmatig dharma lezingen en programma’s. Kijk voor een overzicht in de kalender.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief, die ruim twee keer per jaar verschijnt.

Financiën

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de penningmeester [email protected].

Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen? Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief.
Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL54TRIO0197985475 van Shambhala Utrecht onder vermelding van de titel van het programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Adres

Shambhala Utrecht huurt een mooie ruimte in het yogacentrum Utecht aan de Van Asch van Wijckskade 31, 3512 VR Utrecht.
e-mail: [email protected]

Route

Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen. In de buurt geldt tot 23.00 uur ‘s avonds betaald parkeren. Kaart