Shambhala Meditatie Centrum Arnhem

Shambhala Arnhem

Wil je leren mediteren, of eens ervaren hoe het is om samen in stilte te zitten, doe dan mee aan

  • onze wekelijkse open avond op donderdag,
  • een avond waarop we een tekst (of “sadhana”) reciteren, of
  • een van de cursussen die we aanbieden, met lezingen en dialoog.

Wekelijkse meditatie-avond
Iedere donderdag is er in Arnhem van 19.30 – 21.00 uur een open avond. Op dit moment alleen online (via zoom) omdat het centrum gesloten is ivm de COVID-19 richtlijnen. Abonneer je op de  gratis nieuwsbrief links onderaan deze website pagina of like de Facebookpagina om in de gaten te houden wanneer we weer open gaan.

Voor fysieke deelname in het centrum moet je je van te voren even registeren. We werken ook op het centrum binnen de COVID-19 richtlijnen van de overheid.

Deelname aan de open avonden is gratis, al is een vrijwillige gift meer dan welkom.
Shambhala Arnhem NL37 TRIO 0784.8146.35

Leren mediteren?
Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie? Dan ben je van harte welkom op donderdagavond. Op deze avond is er vrijwel altijd een instructeur aanwezig die je een eerste meditatie-instructie kan geven. Het bijwonen van deze avond en het krijgen van de meditatie-instructie zijn gratis.

Overige activiteiten
We organiseren het hele jaar door cursussen en weekendprogramma’s, waaronder de gestructureerde studie- en trainingscyclus de “Weg van Shambhala” en regelmatig losse weekenden over een boeddhistisch thema. Klik hier voor een overzicht van alle programma’s in Arnhem.

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten via de email nieuwsbrief? Klik hier. Let op: u hoeft alleen drie velden links onderin in te vullen. U ontvangt dan onze nieuwsbrief.

Shambhala Arnhem kun je ook volgen op facebook

Adres
Rijnkade 32
6811 HA Arnhem
Telefoon 06 4026 1928 (Diederik Prakke)
E-mail: [email protected]

Klik hier voor Kaart

Parkeren
Parkeren in de buurt van het centrum is niet gratis. Op straat parkeren tot 23.00 uur is een stuk duurder dan in de gemeentelijke parkeergarages Musis, Rozet en Centraal: parkeren tussen 18.00 en 06.00 uur kost nog maar 50 cent per uur. Parkeergarage Rozet is het dichtst bij ons centrum. Onbetaald parkeren kan op Onderlangs (zie een routeplanner). Het is dan een kleine wandeling naar de Rijnkade.

Financiën
De programma’s en het centrum worden op vrijwillige basis georganiseerd. Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met penningmeester Engelien de Jong via: [email protected]. Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen?

Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief. Zie daarvoor de programma-informatie in de kalender.

Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Arnhem onder vermelding van de titel van het programma.

Annuleringsvoorwaarden van programma’s

  • Tot twee weken voor aanvang van programma’s geldt volledige restitutie.
  • Tussen twee weken en tot twee dagen voor aanvang van het programma geldt 90% restitutie (10% annuleringskosten) van de programmaprijs.
  • Annulering twee dagen of minder voor aanvang van het programma geldt 70% restitutie (30% annuleringskosten) van de programmaprijs.