Shambhala Meditatie Centrum Arnhem

Meditatie in Arnhem

Wil je leren mediteren, of eens ervaren hoe het is om samen in stilte te zitten, doe dan mee aan:

  • Een van open avonden op eerste en derde donderdag van de maand
  • een avond waarop we een tekst (of “sadhana”) reciteren, of
  • een van de cursussen die we aanbieden, met lezingen en dialoog.

Wil je kennismaken met ons centrum? Je bent van harte welkom op de eerste en derde donderdagavond van de maand. Er is vrijwel altijd een instructeur aanwezig die je een eerste meditatie-instructie kan geven. Het bijwonen van deze avond en het krijgen van de meditatie-instructie zijn gratis.

Meditatiebeoefening begint met gaan zitten en met de benen gekruist op de grond plaats te nemen. Je begint te voelen dat door simpelweg aanwezig te zijn, je leven werkbaar en zelfs prachtig kan worden.

Chögyam Trungpa, Stichter van de Shambhala Traditie

Open meditatie-avond

Iedere eerste en derde donderdag is er in Arnhem van 19.30 – 21.00 uur een open avond (Inloop 19.00 uur). Op dit moment weer in het centrum en  online (via zoom) .

Deelname aan de open avonden is gratis, al is een vrijwillige gift meer dan welkom.
Shambhala Arnhem NL37 TRIO 0784.8146.35

Meditatieruimte Shambhala Arnhem

Het programma in de agenda

We organiseren het hele jaar door cursussen en weekendprogramma’s, waaronder de gestructureerde studie- en trainingscyclus de “Weg van Shambhala” en regelmatig losse weekenden over een boeddhistisch thema.

Contactgegevens

Rijnkade 32
6811 HA Arnhem
Telefoon 06 24 55 88 99 (Kim Lokers)
E-mail [email protected]

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Volg Shambhala Arnhem op Facebook of voeg de kalender toe aan jouw agenda.

De agendaknop opent de Shambhala Arnhem agenda in ICS-formaat. Als je deze kalender toevoegt dan heb je altijd de laatste informatie over onze programma’s en activiteiten bij de hand.