Shambhala Logo /ressources/finished_sub/sub_buddha.jpg
spacer


Follow ShambhalaNL on Twitter

Sign in
Username
Password
Pass. forgot ?
Register

Shambhala Meditatie Centrum regio Leiden

U bent van harte welkom op onze meditatie bijeenkomsten en het is mogelijk om een meditatie-instructie te ontvangen van een geautoriseerde meditatie-begeleider. Meditatie-bijeenkomsten, evenals de persoonlijke begeleiding zijn kosteloos.

meditatie elke woensdagochtend van 9:00 tot 11:00 uur

meditatie elke donderdagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur  

Deelname aan de meditatie en/of meditatie-instructie verplicht tot niets. Wil je iets bijdragen dan ben je met een donatie* vanaf € 10,- per maand 'Vriend van Shambhala'. Donaties en lidmaatschapgeld zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. 

Meditatie voor Jongeren 

Elke 3e maandag van de maand van 20.00 - 22.00 uur een meditatie-avond voor en door jongeren. (16-35 jaar). Voor iedereen die nieuwsgierig is naar meditatie of al mediteert en met leeftijdsgenoten wil beoefenen. Op de avonden zitten we samen, is er instructie en wisselen we uit over je meditatie-ervaring en/ of een onderwerp.Houd de website en facebook in de gaten voor meer informatie over de avonden. Als je ideeën voor een onderwerp of vragen hebt, kun je ook contact opnemen met de coördinatoren

Shambhala wil graag jongeren stimuleren deel te nemen aan haar programma's. Jongeren tot 25 jaar kunnen tegen kostprijs de meeste programma's volgen. Dit wordt vermeld bij de prijzen van de betreffende programma's. Vermeld het a.j.b. wel bij de mededelingen als je je registreert. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Adres

Shambhala Meditatie Centrum regio Leiden
Geversstraat 48                                              
2342 AB Oegstgeest
Klik hier voor plattegrond 


Contact

Telefoon (071) 515 3610
Contactpersoon: Terèse van Tilburg, telefoon 015 214 70 46
email
: leiden@shambhala.nl

Hoe kom je er?

Met openbaar vervoer
Loop vanaf NS-station Leiden Centraal 1,5 km richting Oegstgeest, of neem bussen die vertrekken an aan de LUMC zijde van het station :
 

20 richting Noordwijk  (12 min over het heel)
21 richting Noordwijk   (48 min over het heel)

Uitstappen bij halte Kempenaerstraat Per auto: Rijksweg Den Haag- Amsterdam, afslag Oegstgeest, weg volgen richting Oegstgeest, na eerste grote bocht naar rechts bent u op de Geversstraat.

Met de auto
Vanaf A 44, afslag Oegstgeest.
Auto's kunnen met een parkeerschijf twee uur blijven staan. In de wijk achter het pand is het parkeren gratis.


Financiën

Betaling svp vooraf op rekeningnummer NL89 TRIO 0781 5231 68 t.n.v. Shambhala Centrum Leiden onder vermelding van "Programma".
 Registratie is definitief na ontvangst van de betaling. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de Ed Wiersema, ed.wiersema@planet.nl  We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.”

Voor deelname aan grote internationale programma's zijn diverse financiële ondersteuningsmogelijkheden. Wilt u hier meer informatie, neem dan contact op met Ed Keizer: ed.keizer@shambhala.nl

*Donaties welkom op NL89 TRIO 0781 5231 68 t.n.v. Shambhala Centrum Leiden onder vermelding van "Vrienden donatie".spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer