Shambhala Logo /ressources/finished_sub/mosaic.jpg
spacer


Follow ShambhalaNL on Twitter

Sign in
Username
Password
Pass. forgot ?
Register

Welkom bij Shambhala Arnhem 


Zitavonden

Iedere dinsdag en donderdag is er van 19.30 – 21.00 uur de open meditatieavond(gratis)
Elke derde donderdag van de maand is er een lezing om ca. 20:00 uur, na een half uur meditatie. Een vrijwillige gift is welkom. 

Leren mediteren? 

Wil je kennismaken met ons centrum en met de beoefening van meditatie? Dan ben je van harte welkom op een van de meditatie-avonden. Op deze avonden is er altijd een instructeur aanwezig die je een eerste meditatie-instructie kan geven. Het bijwonen van deze avonden en het krijgen van de meditatie-instructie zijn gratis.

Mediteren voor en door jongeren: Dare to Relax!

Elke 1e en 3e woensdag van de maand van 19.30 - 21.00 uur een meditatie-avond voor en door jongeren. (16-35 jaar). Voor iedereen die nieuwsgierig is naar meditatie of al mediteert en met leeftijdsgenoten wil beoefenen. Op de avonden zitten we samen, is er instructie en wisselen we uit over je meditatie-ervaring en/ of een onderwerp. Aansluitend gaan we naar de kroeg. Houd de website en de facebook in de gaten voor meer informatie over de avonden. Als je ideeën voor een onderwerp of vragen hebt, kun je ook contact opnemen met de coördinatoren: via zijicollective.arnhem@gmail.com / 06-24558899

Overige activiteiten

We organiseren het hele jaar door cursussen en weekendprogramma’s, waaronder de gestructureerde studie- en trainingscyclus de Weg van Shambhala en regelmatig losse weekenden over een boeddhistisch thema.
Klik hier voor een overzicht van alle programma's in Arnhem.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar arnhem@shambhala.nl. U ontvangt dan onze maandelijkse nieuwsbrief.

Shambhala Arnhem op facebook

Financiën

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met penningmeester Karin Ensing via: penningmeester.arnhem@shambhala.nl. Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen?

Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief. Zie daarvoor de programma-informatie in de kalender.

Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Arnhem onder vermelding van de titel van het programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Adres

Rijnkade 32
6811 HA Arnhem
Telefoon 06 428 405 22 (Frank van Oldeniel)
E-mail: arnhem@shambhala.nl

Klik hier voor Kaart

Parkeren

Parkeren in de buurt van het centrum is niet gratis. Per 1 januari 2015 is op straat parkeren tot 23:00 uur een stuk duurder dan in de gemeentelijke parkeergarages Musis, Rozet en Centraal: parkeren tussen 18:00 en 06:00 uur kost nog maar 50 cent per uur. Parkeergarage de Rozet is het dichts bij ons centrum. Onbetaald parkeren kan op Onderlangs (zie een routeplanner). Het is dan een kleine wandeling naar de Rijnkade.

 

Shambhala Arnhem op facebook: Shambhala Arnhem facebook

 

Amsterdam - Arnhem - Bussum - Deventer - Haarlem - Leiden - Maastricht - Rotterdam - Utrecht

meditatie - meditatie cursussen - boeddhistische cursussen - contemplatieve disciplines - trainingen


spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer