Magie van het dagelijks leven – Weekend 1 om te leren mediteren


13 september @ 19:30 – 15 september @ 18:00

Shambhala Training – De magie van het dagelijks leven. Dit is een eerste weekend in een serie van 5 in Nederland. Geschikt om te (leren) mediteren, ook als je nog geen enkele ervaring hebt. Of als je wel ervaring hebt en kennis wilt maken met de manier waarop bij Shambhala mediteren geoefend wordt.

Leraar : Hans Oud
Coördinator & Contactpersoon: Sarah Harris
We leven in een tijd vol mogelijkheden. We kennen vrede en vrijheid in ons land, er is voor velen welvaart en via ons beeldscherm hebben we toegang tot de hele wereld. Het is soms lastig te bepalen wat je doet met al die mogelijkheden, je wordt snel afgeleid. In je relaties of werk / studie kom je jezelf soms tegen. Misschien herken je dat? Velen van ons zoeken rust, bezieling, diepere verbinding met anderen.
Het is daarom niet voor niets dat steeds meer mensen, ook in ons land, beginnen te mediteren. Soms wordt er van alles mee beloofd, complete vrede en kalmte, geen onrust meer. Hoe lekker zou dat zijn. Maar wat kun je van mediteren wel verwachten? Bij Shambhala is daar een duidelijke visie op. Uiteraard is het in de eerste plaats belangrijk om mediteren zelf te ervaren. Je kunt dit weekend een uitgekiend programma verwachten, waarin boeddhistische lessen vertaald zijn naar onze westerse cultuur.
Shambhala biedt je een serie van 5 weekenden, een eerste introductie om te leren mediteren. De titel luidt Magie van het dagelijks leven, omdat in de visie van Shambhala alles wat we nodig hebben zelf al over beschikken. Het gaat erom dat we weer (opnieuw) ontdekken welke mogelijkheden we in huis hebben, door het zelf ook te ervaren.
Het programma (vrijdagavond tot en met zondag) bestaat uit een aantal lezingen, meditatie-instructie, onderlinge uitwisseling en individuele gesprekken. Uiteraard gaan we ook zittend en lopend mediteren, in tijdsblokken waarin voldoende beweging zit. We lunchen samen en dat is in de prijs inbegrepen.
  • Het weekend is toegankelijk voor iedereen, ongeacht hoeveel ervaring je hebt.
  • Betaling graag vooraf  op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Eventueel kan er bij het begin van het programma ook contant betaald worden. Bij annulering kun je tot een week vooraf alles terugkrijgen. Als je afmeldt minder dan een week voor aanvang van de cursus, brengen we € 15,- in rekening.
  • Als je financieel krap zit, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We vinden altijd wel een oplossing.

Details

Start:
13 september @ 19:30
Einde:
15 september @ 18:00
Kosten:
Euro200
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Shambhala Meditatiecentrum Amsterdam

Bekijk alle programma’s van dit centrum