Nivo 1 Shambhala training – De magie van het dagelijks leven –


3 maart @ 20:00 – 5 maart @ 18:00

Ieder mens heeft een natuurlijke bron van wakkerheid en moed die je kunt ontdekken, versterken en uitdrukken in je leven. Een training in zachtmoedigheid en onbevreesdheid, op basis van meditatie en contemplatie: de kunst van het leven.

Leraren : Josje Pollmann & Hans Oud
Contactpersoon: Pepijn van Zoest
Coördinator : Pepijn van Zoest

We werken met eenvoudige en diepgaande meditatietechnieken, opmerkzaamheid en bewustzijn.

De visie van het Shambhala boeddhisme: de mensheid is in wezen goed, compleet en de moeite waard. Door o.a. het beoefenen van meditatie ontdekken we die ware aard van onszelf en de wereld, dat noemen we fundamentele goedheid. Een visie die moed, krijgerschap en compassie vraagt.

Het eerste weekend van een serie van vijf: ‘De weg van de krijger’. 

Vrijdagavond, zaterdag en zondag: lezingen, meditatie-instructie, meditatie, loopmeditatie, onderlinge uitwisseling en individuele gesprekken.

Toegankelijk voor iedereen.

Deelnameprijs €150
Ledenprijs €115
Jongeren/minima/herhaling €75

Inclusief lunches

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.


Other cost options (see details on registration page)
EUR 115
EUR 75

Details

Start:
3 maart @ 20:00
Einde:
5 maart @ 18:00
Kosten:
EUR 150
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Shambhala Meditatiecentrum Amsterdam

Bekijk alle programma’s van dit centrum