Mudra Ruimte Gewaarzijn

Leiden/Mudra_Space_Awareness.jpg
Datum:
zaterdag 18 maart 2023 (09:00 -17:30)
zondag 19 maart 2023 (09:00 -17:30)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Leiden
Leraren : Pauline Memelink & Fenja Heupers
Deelname prijs : 150
Ledenprijs : 115
Herhalers/Jongeren/Minima : 75
Mudra Ruimtegewaarzijn biedt meditatieve oefeningen waarin we trainen in aanwezig zijn bij wat er is, hoe intens of onzeker ook.

Het leven is intens en veranderlijk, zeker in tijden van oorlog en klimaat­verandering. Vaak schakelen we uit of vluchten in afleiding, in lastige situaties. Echt aanwezig zijn op intense momenten en je lichaam, emoties en geest blijven ervaren, is niet gemakkelijk.

Mudra Ruimtegewaarzijn biedt meditatieve oefeningen waarin we juist dat trainen: aanwezig zijn bij wat er is, hoe intens of onzeker ook. Deze fysieke vorm van meditatiebeoefening beoogt een brug te slaan tussen meditatie en de uitdagingen van het alledaagse leven, door een open,  belichaamd gewaarzijn te trainen. De werkwijze is gericht op het vergroten van je capaciteit om zelfs onder intense omstandigheden kalmte en geluk te ervaren. Om opmerkzaam aanwezig te blijven en in alle situaties ruimte te creëren voor een breed perspectief. De fysieke en vocale oefeningen onthullen subtiele gewoonten en stimuleren het loslaten daarvan. Mudra Ruimtegewaarzijn scherpt de mentale focus, brengt lichaam en geest in lijn en bevordert de verbeeldingskracht en het maken van een creatieve connectie met elkaar en de wereld.

Deelnameprijs €150
Ledenprijs €115
Jongeren/minima/herhaling €75

Betaling graag via: NL 23 TRIO 0338 5710 43 t.n.v. mevr. P. Memelink (liefst o.v.v. Mudra-weekend 18-19 maart)