Open avond: Shambhala Sadhana (live)

Volle_maan.jpg
Datum:
woensdag 18 mei 2022 (19:45 -21:15)
Plaats:
Shambhala Meditatie Groep Bussum
Open avond, inloop vanaf 19:30 uur. Deze avond beoefenen we de Shambhala Sadhana. Je bent van harte welkom op de Bremstraat 3 in Bussum!

De Shambhala Sadhana bestaat uit een meditatietekst met vaste onderdelen, die samen hardop wordt gereciteerd. Ook zijn er visualisaties en mantra, zitmeditatie en contemplaties. De avond is toegankelijk voor iedereen die een verbondenheid heeft met het krijgerspad en dient tevens als een manier om te verbinden in verwantschap, visie, loyaliteit en plezier. Ook vrienden en gezinsleden zijn van harte welkom op deze avond met beoefening.

De Shambhala Sadhana helpt ons te overwegen of het waar is dat elk van ons (en de samenleving als geheel) in wezen fundamenteel goed is. In de beoefening laten we ons raken door de contemplatie over het ontdekken van de zon van fundamentele goedheid. We maken verbinding met de zon in ons hart en de verlichte samenleving, we voelen onze fundamentele goedheid en die van anderen en vieren dat gevoel. Is het waar, dat ieder in wezen goed is?

De Shambhala Sadhana is geschreven door de Kongma Sakyong Jampal Trinley Dradül met de aspiratie dat dit het tij van de mensheid richting goedheid en glorie zou keren.

Na de oefening is er gelegenheid voor het drinken van een kopje thee.

Als je voor de eerste keer wilt komen mail vooraf even naar [email protected] zodat we een afspraak met je kunnen maken voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt dan onder andere uitleg over hoe meditatie bij ons in zijn werk gaat en wat praktische informatie.

De bijeenkomst is gratis. Als je voor- of achteraf  een hartegift wilt doen kan dat aan: Shambhala Studiegroep Bussum         NL51 TRIO 0390 1261 36           onder vermelding van  “Hartegift Meditatie Bussum 18-5-2022”