Sadhana van Vriendelijkheid (on -line)

Arnhem/_Sadhana_van_vriendelijkheid.jpg
Datum:
maandag 14 juni 2021 (19:30 -21:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Contactpersoon : Hans Oud
Vriendelijkheid (een hand schudden, een deur openen, of iemand een goede dag wensen) is zo gewoon dat we gemakkelijk over het hoofd zien hoe essentieel zulke welwillendheid is voor elke menselijke samenleving.

We plannen de beoefening van deze Sadhana maandelijks, om en om op een zondag en een woensdag vlak bij de nieuwe maan. De middag begint 14:00 en eindigt rond 16:00. De avond begint om 19.30 en eindigt rond 21.30.

Heb je nog geen zitmeditatie instructie gehad bij ons en kom je voor het eerst, neem vooraf even contact op via [email protected]

Vanwege de corona beperkingen werken we met zoom.

Deelname aan onze zoom bijeenkomsten, zoals het beoefenen van sadhana’s, lezingen en open meditatie is kosteloos. We zijn blij met je aanwezigheid. Maar iedereen begrijpt dat het een uitdaging is om ons centrum in leven te houden en er voor te zorgen dat we na de Covid periode weer een plek hebben om bij elkaar te komen. Als je daartoe geïnspireerd bent, dan is een (extra) vrijwillige donatie op bankrekening NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Centrum Arnhem.

 

REGISTRATIE IS GEWENST, WAARNA JE DE ZOOM LINK ONTVANGT