Oogst van de Vrede

Rotterdam/IMG_1343.jpeg
Datum:
zondag 20 september 2020 (15:00 -19:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Rotterdam
Coördinator : Raymond Colling
Contactpersoon : Raymond Colling
De Oogst van de Vrede is een van de 4 Shambhala vieringen van de seizoenswisselingen.

Deze vieringen zijn een gelegenheid bij uitstek om elkaar  als sangha feestelijk te ontmoeten. Omdat het Oogstfeest traditioneel in het teken staat van het delen van de oogst leek een tuin ons een toepasselijke plek. 

Marlèn en haar collectief zijn zo aardig om ons de beschikking over een plek op hun tuin te geven. Graag nodigen wij de sangha uit om bij elkaar te komen op het adres: 

Tuinderij de Stadsboerin, Veldkersweg 50, 3053 JR Rotterdam. Als je het terrein opkomt loop rechtdoor tot de houtzagerij. Wij verwachten je daar aan de linkerkant op het grasveld. 

Na een welkom met koffie, thee en wat lekkers gaan we een 'aan de open ruimte' aangepaste beoefening doen. Daarna is er ruim gelegenheid om, met inachtneming van de coronaregels, gezellig met elkaar in gesprek te gaan. 

Voor het eten neemt iedereen iets mee om te delen. Let op: graag koude gerechten meenemen die daar niet in de koelkast hoeven. 

Het is buiten dus na vijven koelt het af, neem een extra laagje of dekentje mee. Neem, indien mogelijk, bord, bestek en een beker/glas mee. 

Graag uiterlijk zaterdag registreren zodat we weten hoeveel zitplaatsen nodig zijn. Het is fijn als je laat weten wat je van plan bent klaar maken. 

We hopen velen van jullie te ontmoeten op deze feestdag.