Maitri

vervallen

Arnhem/maitri.jpg
Datum:
vrijdag 29 mei 2020 (19:30 -21:30)
zaterdag 30 mei 2020 (09:30 -17:30)
zondag 31 mei 2020 (09:30 -17:30)
maandag 1 juni 2020 (09:30 -15:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Arnhem
Lerares : Suzan Oudshoorn
Coördinator : Hans Oud
Deelnameprijs : 170
Ledenprijs : 130
Solidariteitprijs : 260
Herhalers/Jongeren/Minima : 85
Door ons open te stellen voor onze waarneming van kleuren en vormen leren we zowel de kwaliteiten van onze wereld als van onze geneigdheden kennen. Zo wordt de leer over de vijf Boeddha families een onmiddellijke, intense persoonlijke ervaring.

De vijf wijsheidenergieën - ook wel bekend als de “Mandala van de Vijf Boeddha families”–beschrijven de bouwstenen van je ego én tegelijkertijd de uitdrukking van je wijsheid.

Een boeiende introductie van dit pad van het Tantrisch Boeddhisme, of een waardevolle verdieping als je dit pad beoefent of mediteert.

 

Tijdens deze training roepen we vijf belevingswerelden op terwijl we met lichtvoetige neutraliteit onze emoties en waarnemingen onderzoeken. De speciaal hiervoor ontwikkelde meditatietechnieken zijn voor het eerst in 1971, door de Tibetaanse meditatiemeester ChögyamTrungpa, aan ons doorgegeven.

 

De training bestaat uit lezingen, verschillende vormen van meditatie en creatieve opdrachten. We spelen, schrijven, tekenen, denken, bewegen, maken geluid en laten de stilte toe waardoor onze belevingen versterkt worden.

Op deze verrassende reis observeren we met aandacht hoe we vanuit verwarring naar helderheid van geest bewegen.

 

Dit weekend is geschikt voor jou:

-           Als je meditatie wilt oefenen,

-           De Boeddhistische leer wilt bestuderen,

-           Jezelf wilt helen,

-           Belangstelling hebt in je eigen waarneming, de natuur, de kunst en in alles wat met jouw mens-zijn te maken heeft.