Weg van Shambhala cursus DL2 - Tevredenheid uitgesteld!

Amsterdam/TIDL_kat_kleur.jpg
Datum:
dinsdag 21 januari 2020 (20:00 -22:00)
dinsdag 4 februari 2020 (20:00 -22:00)
dinsdag 18 februari 2020 (20:00 -22:00)
dinsdag 3 maart 2020 (20:00 -22:00)
dinsdag 17 maart 2020 (20:00 -22:00)
Plaats:
Grote schrijnruimte
Leraren : Hans Zwart & Fennanda Eleveld
Coordinators : Diny van der Veen & Hanne van Noordt
Contactpersoon : Diny van der Veen
Deelnameprijs : 95
Ledenprijs : 75
Herhalers/Jongeren/Minima : 50
Tweewekelijkse vijfdelige avondcursus voor beginners en gevorderden.

Op zoek naar vrede en rust terwijl om ons heen de wereld doordraait?

Herken je dit?

Ogenblikkelijk onze behoeftes willen bevredigen

Naarstig op zoek zijn naar een gelukkige relatie

Onrustig verlangen naar een succesvol leven.....

We bevinden ons in een tijd waarin we continu ontevreden zijn en meer lijken te willen

Door meditatie en contemplatiebeoefening kunnen we ons ontspannen in wie we zijn en eenvoudige menselijke ervaringen leren waarderen.

Bij het staken van de strijd vinden we vanzelfsprekend vrede.....

Deze cursus is de tweede in de reeks dagelijks leven van De Weg van Shambhala. Je kunt deelnemen aan deze cursus zonder aan de voorafgaande cursus deel te hebben genomen.

Dit programma verdiept de meditatie-ervaring door het ontwikkelen van tevredenheid en eenvoud. Je hebt voldoende aan wat je hebt. We verkennen hier de basis van de hinayana-leer uit het boeddhisme en ervaren wat meditatie-in-actie in het dagelijks leven betekent. Pijnlijke omstandigheden en emoties houden ons gevangen in gewoontepatronen. Door te begrijpen hoe dit werkt, kunnen we ons gaan openstellen voor onze aangeboren goedheid. Vanaf dat moment brengen we de eigenschappen van de Tijger tot uitdrukking: zachtmoedigheid, waardering voor je leven en stabiliteit.

De cursus is open voor iedereen.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen.

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.