Midwinterfeest

Boulder/alfred-schrock-nLhA-unsplash.jpg
Datum:
vrijdag 20 december 2019 (17:00 -22:00)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Rotterdam
Coördinator : Anne Stiggelbout
Contactpersoon : Marijke van Hemert
Deelnameprijs : 15
Jaarlijks vieren we het begin van de winter met een samenzijn. Samen koken, tafel dekken, eten, afwassen, opruimen en performen.

Op deze feestelijke avond is iedereen welkom. Het thema van de avond is de vriendelijke maan: we kunnen ons verplaatsen in de ander. Om 17:00 uur hebben we iets lekkers klaar staan voor een feestelijke start. Rond 18.30 gaan we aan tafel.

We zoeken nog mensen die voor aankleding of aperitief willen zorgen of (een gang) willen koken. Reken op ongeveer 20 mensen.

Het zou mooi zijn als er tijdens het eten “giften” zijn in de vorm van gedichten, een verhaal, een haiku, een lied... Wat je ook maar bedenkt om bij te dragen aan de feestvreugde tijdens de maaltijd.
 
Heb je een gift of wil je meehelpen geef dit dan door aan Anne Stiggelbout ([email protected]).

Vergeet niet je te registreren anders weten we niet voor hoeveel we moeten inkopen en koken. Voor het eten vragen we een bijdrage van 15 euro, het liefst vooraf te voldoen op onze bankrekening NL52TRIO0254677452 t.a.v. Shambhala Rotterdam. Je kunt ook op de dag zelf cash betalen. Als dit bedrag voor jou een probleem is, neem dan even contact op met Anne of de penningmeester [email protected]