Shambhala Training HP2 - Windpaard

Amsterdam/windhorse.jpg
Datum:
vrijdag 15 november 2019 (19:30 -22:00)
zaterdag 16 november 2019 (09:00 -18:00)
zondag 17 november 2019 (09:00 -16:30)
Plaats:
Shambhala Meditatie Centrum Rotterdam
Leraren : Meino Zeillemaker & Frank Stoop
Coördinator :
Contactpersoon :
Deelnameprijs : 150
Ledenprijs : 115
Solidariteitprijs : 225
Herhalers/Jongeren/Minima : 75
Materiaalkosten: €50.00

In dit weekend ontvang je de instructie om 'windpaard op te wekken', waardoor ons hart zich opent en ons zelfvertrouwen verfrist. Deze beoefening is een manier om op een vaardige wijze en vanuit het hart betrokken te zijn op onze omgeving, waardoor de krijger temidden van elke uitdaging voorwaarts kan gaan.

Dit programma is onderdeel van de reeks Heilig Pad.

Er komen bij dit programma materiaalkosten bij van €50.00

Vereiste voorkennis: HP1 Grote Oostelijke Zon

Het is belangrijk om dit weekeinde in zijn geheel te volgen aangezien de combinatie van lezingen, beoefening, contemplaties, meditatiegesprekken, groepsuitwisselingen en gezamenlijke maaltijden onvervangbaar is. Slechts om dringende redenen is het mogelijk om een dagdeel te missen. Mocht dit meer worden zult u verzocht worden het weekeinde op een ander moment in te halen.

Shambhala Rotterdam houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Als je meer kunt veroorloven dan graag.

Na betaling is je aanmelding definitief. Wij verzoeken je vriendelijk de deelnamekosten en materiaalkosten over te maken naar NL52 TRIO 0254 6774 52 t.n.v. ‘Shambhala Centrum Rotterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma 'HP2 Windpaard'.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot twee weken voor aanvang van het programma geldt volledige restitutie.
  • Daarna tot 2 dagen voor aanvang van het programma geldt volledige restitutie minus 10% annuleringskosten over de programmaprijs.
  • Annulering 2 dagen of minder voor aanvang van het programma geldt volledige restitutie minus 30% annuleringskosten over de programmaprijs.