Meditatie avond met zang

Arnhem/Shambhala_HH_7426_1.jpg
Centrum/Groep: Haarlem
Datum:
dinsdag 9 april 2019 (19:45 -21:15)
Lerares : Felicja Hartman
Coördinator : Johan van der Spek
Contactpersoon : Shambhala Haarlem
Deelnameprijs : €0
Meditatie avond met zang. Deze avond storten we ons op zang waarbij plezier, samenwerking en oprechte expressie centraal staan.

Heb je zin om samen onbezorgd te zingen? Deze avond storten we ons op zang waarbij plezier, samenwerking en oprechte expressie centraal staan. Door te vertragen en te versimpelen door meditatie komen we dichter bij onszelf en in het nu waardoor onze zang ook echter wordt. Daarna maken het lichaam los en gaan dan zingen aan de hand van eenvoudige zang- en improvisatieoefeningen. Van beginners tot gevorderden, iedereen is welkom. Mooi of lelijk zingen mag allebei, veel belangrijker is loslaten en genieten!

Leraar: Felicja Hartman

Felicja Hartman is zangeres, componist en docent zangexpressie. Na haar docentschap op de middelbare school is ze zich meer gaan richten op dans en muziek. Ze heeft een opleiding dansexpressie gevolgd, diverse muziekopleidingen en de tweejarige training tot stembevrijder van Jan Kortie. Felicja geeft nu workshops  zang, stembevrijding en dansexpressie waarbij je leert om door zelfexpressie te vertrouwen op je eigen kracht en die van anderen. Tevens is ze mediatie-instructeur, docent Shambhala Art en directeur van Shambhala Amsterdam.

Tijd: 19:45 – 21:15 uur (welkom vanaf 19:30)
Kosten: vrijwillige bijdrage

Informatie en aanmelden
Je kunt je aanmelden via de registratiebutton hieronder maar ook via email: [email protected]
Kijk op www.shambhala.nl voor actuele informatie.

Adres: Spaarne 112 A, (bel 1)
2011 CM Haarlem
Tel.:06-38122110 (Anouk)