Parinirvana van Chögyam Trungpa Rinpoche

Leiden/kado.jpeg
Centrum/Groep: Leiden
Datum:
vrijdag 5 april 2019 (19:30 -22:00)
Coördinator : Angela Belfor
Deelname prijs : €7,50
Deze sterfdag wordt jaarlijks herdacht en is een inspirerende gelegenheid om gezamenlijk het leven en het werk van deze Mahasiddha te vieren.

Wij herdenken deze gebeurtenis met het gezamenlijk beoefenen van de Sadhana van Mahamudra. Chögyam Trungpa schreef deze tekst in 1968 tijdens een retraite in Bhutan, in de grot waar ook Padmasambhava 900 jaar geleden mediteerde. Op deze speciale gelegenheid zullen we ook het feestgedeelte van de sadhana doen. Voor meer informatie over de Sadhana van Mahamudra http://www.chronicleproject.com/stories_110.html

Het feestgedeelte is een ceremoniële viering met eten en drinken waarbij alle zintuigen ten volle zijn betrokken en waarbij tevens de kunst van het converseren centraal staat. Het is een mooie gelegenheid voor iedereen om met deze bijzondere beoefening kennis te maken.
Tijdens het feest is er ook de mogelijkheid om je inspiratie te delen, een persoonlijke ervaring met de Chögyam Trungpa, rinpoche te vertellen of anderszins een bijdrage te leveren aan deze herdenking en viering.

Let op: Inloop vanaf 19:30 uur, Start om 20:00 uur precies.

Graag aanmelden voor 2 april.