Shambhala Training HP5 - Buitensporig en Ondoorgrondelijk

4Dignities/OutInsc.png
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
vrijdag 29 maart 2019 (20:00 -22:00)
zaterdag 30 maart 2019 (09:00 -18:00)
zondag 31 maart 2019 (09:00 -18:00)
Leraren : Hans Oud & Meino Zeillemaker
Coördinator : Paul Slater
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
De waardigheden Buitensporig en Ondoorgrondelijk, Garoeda en Draak, zijn verbonden met het besef van grote ruimte en het vermogen om daarin vrij te zijn en vaardig te handelen.

De waardigheden Buitensporig en Ondoorgrondelijk, Garoeda en Draak, zijn verbonden met het besef van grote ruimte en het vermogen om daarin vrij te zijn en vaardig te handelen. In dit weekend maken we dieper kennis met de betekenis van buitensporigheid en ondoorgrondelijkheid en de verdere mogelijkheden voor de krijger om zich te ontplooien en bij te dragen waar dat nodig is.  We verkennen ook onze ervaring met de kenmerken van deze waardigheden, als krijgers op dit heilig pad.

Vereiste voorkennis: Shambhala Training HP4 - Zachtmoedig en Kwiek

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.