Meditatieavond met lezing over Vreugde

JIEL_Images/jiel-200x200.jpg
Centrum/Groep: Haarlem
Datum:
dinsdag 5 juni 2018 (19:45 -21:15)
Leraar : Sybren Post
Coördinator : Johan van der Spek
Contactpersoon : Shambhala Haarlem
Meditatie ondersteunt ons vermogen te kiezen voor gedrag dat vreugde uitnodigt. Het opent onze ogen verder voor de vele kleine ontmoetingen en momenten van openheid waar vreugde en inspiratie tot ons spreken.

Ware vreugde is altijd voor ons beschikbaar, maar eerst moeten we de omgeving waarin vreugde tot bloei kan komen creëren.” Sakyong Mipham in Je geest als bondgenoot.

Wanneer we weinig energie en inspiratie hebben, zoeken we vaak naar juist die dingen die ons uitputten. Cafeïne, beeldschermen, snoep ... We vergeten dat een normale spirituele oefening de vreugde, energie en inspiratie verschaft die ons weer mens laat voelen.

De universele bron van vreugde is zorg voor anderen en jezelf. Echt naar iemand luisteren, je zintuigen openen voor de natuur, brengt vreugde en energie in de verbinding.

Meditatie ondersteunt ons vermogen te kiezen voor gedrag dat vreugde uitnodigt. Het opent onze ogen verder voor de vele kleine ontmoetingen en momenten van openheid waar vreugde en inspiratie tot ons spreken. We kunnen zelf het raam openzetten, de frisse lucht komt vanzelf naar binnen.

Lezing, meditatie en dialoog over Vreugde in het dagelijks leven.


Leraar: Sybren Post
Tijd: 19:45 – 21:15 uur (welkom vanaf 19:30)
Kosten: vrijwillige bijdrage 

Informatie en aanmelden
U kunt zich online aanmelden voor een programma via www.shambhala.nl maar ook via email: [email protected]la.nl
Kijk op www.shambhala.nl voor actuele informatie.

Adres: Spaarne 112 A, (bel 1)
2011 CM Haarlem
Tel.:06-38122110 (Anouk)