Shambhaladag 2018

Rotterdam/yearofthedog.png
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum:
zondag 18 februari 2018 (10:30 -18:00)
Coördinator : Raymond Colling
Contactpersoon : Raymond Colling
We gaan het jaar van de Aarde Hond in en verwelkomen zijn kwaliteiten van trouw, integriteit, vreugde en gulheid.

Iedereen is welkom. Vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie, thee en iets lekkers. Stipt om 10.30 uur gaan we naar boven voor de opening. Daarna gaan we schoonmaken. Traditioneel een onderdeel van Shambhaladag. Om half 1 gaan we genieten van een heerlijke lunch. ’s Middags luisteren we naar de Sakyong, besteden we aandacht aan nieuwe (bestuurs)leden en beoefenen we de Shambhala Sadhana. Tegen 5 uur sluiten we de dag af met een feestelijke receptie.

Voor de lunch rekenen we een bijdrage van 5 euro. Graag opgeven als je blijft lunchen.

Onze jaarlijks terugkerende feestdag markeert het ritme van onze gedeelde ervaring en cultuur en biedt ons ook de gelegenheid om samen te komen. We vieren het begin van het nieuwe jaar als wereldwijde gemeenschap in de tradities van onze krijgercultuur, onder leiding en leringen van Sakyong Mipham Rinpoche.
 
Shambhala-dag is ook een kans voor ieder van ons om vrijgevig te zijn zodat het cruciale werk van de Shambhala-traditie, -leringen en -gemeenschap in deze wereld wordt bevorderd, dat wil zeggen: angst en agressie transformeren in wijsheid en compassie. We nodigen jullie allemaal uit om deze ‘deugd die vrede voortbrengt’ te beoefenen en gul te geven op Shambhala-dag. Alle giften komen ten goede aan ons scholingscentrum Dechen Chöling in Frankrijk.

Je kunt je donatie overmaken op NL83TRIO0784912068 t.n.v. Shambhala Nederland o.v.v. Shambhaladag. Je gift is dan aftrekbaar via je belastingaangifte. Je kunt ook op 18 februari je gift ook contant in de donatiepot doen. Wij zorgen dan dat het bij Shambhala Nederland terechtkomt.

Bestuur Shambhala Rotterdam