Parinirvana van Chögyam Trungpa Rinpoche

Leiden/Trungpa-Rinpoche-07-300x215.jpg
Centrum/Groep: Leiden
Datum:
woensdag 4 april 2018 (19:30 -22:00)
Coördinator : Sanatha Busch
Deelname prijs : €7,50
Deze sterfdag wordt jaarlijks herdacht en is een inspirerende gelegenheid om gezamenlijk het leven en het werk van deze Mahasiddha te vieren. Let op: Inloop vanaf 19:15 uur, Start om 19:30 uur precies.

Wij herdenken deze gebeurtenis met het gezamenlijk beoefenen van de Sadhana van Mahamudra. Chögyam Trungpa schreef deze tekst in 1968 tijdens een retraite in Bhutan, in de grot waar ook Padmasambhava 900 jaar geleden mediteerde. Op deze speciale gelegenheid zullen we ook het feestgedeelte van de sadhana doen. Voor meer informatie over de Sadhana van Mahamudra http://www.chronicleproject.com/stories_110.html

Het feestgedeelte is een ceremoniële viering met eten en drinken waarbij alle zintuigen ten volle zijn betrokken en waarbij tevens de kunst van het converseren centraal staat. Het is een mooie gelegenheid voor iedereen om met deze bijzondere beoefening kennis te maken.
Tijdens het feest is er ook de mogelijkheid om je inspiratie te delen, een persoonlijke ervaring met de Chögyam Trungpa, rinpoché te vertellen of anderszins een bijdrage te leveren aan deze herdenking en viering.

Graag aanmelden voor 1 april.