Shambhala Training HP6 - Buitensporig en Ondoorgrondelijk

4Dignities/OutInsc.png
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijn ruimte
Datum: vrijdag 6 april 2018 (20:00 -22:00) zaterdag 7 april 2018 (09:00 -18:00) zondag 8 april 2018 (09:00 -18:00)
Coordinator :
Contact persoon : Reinout Martens
Deelname prijs : €150
Leden Prijs: €115
Solidariteit prijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Buitensporig en Ondoorgrondelijk, de laatste twee waardigheden, benadrukken de vrucht van krijgerschap en verwijzen naar de buitengewone vaardigheden van de ervaren krijger.

Buitensporig en Ondoorgrondelijk, de laatste twee waardigheden, benadrukken de vrucht van krijgerschap en verwijzen naar de buitengewone vaardigheden van de ervaren krijger. Omdat zij niet langer bang is om fouten te maken worden het onconventionele en visionaire perspectief van de buitensporige krijger gecombineerd met de vaardigheden van spontane ondoorgrondelijkheid om zo op grote schaal anderen te kunnen helpen.

Vereiste voorkennis: Shambhala Training HP5 - Kwiek

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.