Weekend programma: De Tao van een leven in balans & Sunzi voor iedereen

Amsterdam/Tao_Lifestyle.png
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
zaterdag 24 maart 2018 (09:00 -18:00)
zondag 25 maart 2018 (09:00 -18:00)
Leraren : Peter van der Molen & Eva Wong
Coördinator : Thijs Mullink
Deelnameprijs : €190
Solidariteitprijs: €250
Herhalers/Jongeren/Minima: €140
Combinatie inschrijving voor het weekend met Eva Wong & Dr. Peter van der Molen. (25% korting)

Dit weekend is een combinatie van twee programma's:

Zaterdag met Eva WongDe Tao van een leven in balans 

Wat is de sleutel tot een leven in balans? Als we kijken naar onze volle agenda’s met familie, werk en vrienden, dan vragen wij ons af: “Hoe doe ik dit?” Het Taoïsme kan ons een manier aanreiken  om op een natuurlijke manier te verkennen hoe we die balans kunnen vinden in onze eigen unieke situatie midden in deze moderne samenleving.

Zondag met Dr. Peter van der Molen en Eva Wong: Sunzi voor iedereen

Elke dag moeten wij in hoog tempo keuzen maken. We staan in ons werk, op straat en in ons huiselijke leven bloot aan een niet aflatende stroom van opties en informatie. Als wij geen keuzen maken, maakt de situatie die wel voor ons. Dan zijn wij niet langer in controle van wat ons gebeurt, maar moeten we leven met waar de omstandigheden ons toe hebben gedwongen.

Hoe maken we nu een strategische keuze? Wat is er voor nodig om telkens weer af te kunnen wegen welke richting we uit moeten gaan? 

Voor een uitgebreidere programma beschrijving kun je op de programma namen klikken.


---

Elke programma afzonderlijk is €125,-. Als je je inschrijft voor beide is de combinatie prijs €190,- (25% korting).

Een lunch op beide dagen is inbegrepen.

Dit programma is toegankelijk voor iedereen en wordt in het engels gegeven. 

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling graag vooraf op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan twee weken voor aanvang van de cursus brengen we € 20,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.