Sunzi voor iedereen

Amsterdam/sunzi.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
zondag 25 maart 2018 (09:00 -18:00)
Leraren : Peter van der Molen & Eva Wong
Coördinator : Thijs Mullink
Contactpersoon : Thijs Mullink
Deelnameprijs : €125
Solidariteitprijs: €150
Herhalers/Jongeren/Minima: €100
Hoe maken we nu een strategische keuze? Wat is er voor nodig om telkens weer af te kunnen wegen welke richting we uit moeten gaan?

Elke dag moeten wij in hoog tempo keuzen maken. We staan in ons werk, op straat en in ons huiselijke leven bloot aan een niet aflatende stroom van opties en informatie. Als wij geen keuzen maken, maakt de situatie die wel voor ons. Dan zijn wij niet langer in controle van wat ons gebeurt, maar moeten we leven met waar de omstandigheden ons toe hebben gedwongen.

Hoe maken we nu een strategische keuze? Wat is er voor nodig om telkens weer af te kunnen wegen welke richting we uit moeten gaan?

Sunzi – een Chinese strateeg zei ooit: “als jij jezelf kent, en je kent de situatie waar je mee te maken hebt – dan kom je altijd tot een oplossing”. Dus dat gaan we deze dag doen. We gaan eerst ons lichaam ervaren en de ruimte om ons heen. Daarna gaan we het landschap van ons leven verkennen, gebaseerd op de praktische instructies van Sunzi, die al 2500 jaar worden toegepast. Tenslotte een helder stappenplan hoe we de ervaringen van deze dag in ons dagelijks leven kunnen toepassen. 

Het weekend wordt gegeven in het Engels.

Zie ook de website van Eva Wong: https://www.limitlessgate.com/strategy/


Op zaterdag is er De Tao van een leven in balans met Eva Wong. Inschrijven voor beide programma's (met 25% korting) kan hier.

----

Vereiste voorkennis: geen.  Inclusief lunch.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling graag vooraf op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan twee weken voor aanvang van de cursus brengen we € 20,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.