De Tao van een leven in balans

Amsterdam/Tao_Lifestyle.png
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
zaterdag 24 maart 2018 (09:00 -18:00)
Lerares : Eva Wong
Coördinator : Thijs Mullink
Deelnameprijs : €125
Solidariteitprijs: €150
Herhalers/Jongeren/Minima: €100
Wat is de sleutel tot een leven in balans? Als we kijken naar onze volle agenda’s met familie, werk en vrienden, dan vragen wij ons af: “Hoe doe ik dit?”

Als we kijken naar onze volle agenda’s met familie, werk en vrienden, dan vragen wij ons af: “Hoe doe ik dit?” Het Taoïsme kan ons een manier aanreiken om op een natuurlijke manier te verkennen hoe we die balans kunnen vinden in onze eigen unieke situatie midden in deze moderne samenleving.

Samen met Eva Wong verkennen wij de wijsheid van het Taoïsme en hoe we ons leven daarmee in balans kunnen brengen. Dit innovatieve programma van één dag is gebaseerd op Eva’s succesvolle boek: Being Taoist. Dit boek staat nu op de Spirituality and Practice’s best books list. De dag focust op de steunpilaren van een gezond en betekenisvol leven: publiek, huiselijk, privé en spiritueel.

  • Ons publieke leven – de wereld van ons sociale netwerk, ons werk en samenleving.
  • Ons huiselijke leven – de kring van onze familie en vrienden.
  • Ons privéleven – de tijd die we geven aan ons lichaam en onze geest.
  • Ons spirituele leven – onze connectie met de eindeloze zichtbare en onzichtbare wereld van energie, wezens uit andere werelden en de heiligheid van alle bestaan.

Dit programma wordt gegeven in het Engels. 

Zie ook de website van Eva Wong: https://www.limitlessgate.com/lifestyle/


Op zondag is er het Sunzi voor iedereen programma met Eva Wong en dr. Peter van der Molen. Inschrijven voor beide programma's (met 25% korting) kan hier.

 

 

----

Vereiste voorkennis: geen. De programma prijs is inclusief lunch.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling graag vooraf op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan twee weken voor aanvang van de cursus brengen we € 20,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.