Shambhala Training niveau 1 - De kunst van het mens zijn

BasicGoodnessSeries/unnamed.jpg
Centrum/Groep: Arnhem
Datum:
vrijdag 2 februari 2018 (20:00 -22:00)
zaterdag 3 februari 2018 (09:30 -17:00)
zondag 4 februari 2018 (09:30 -18:00)
Lerares : Shastri Ancilla van Steekelenburg
Coördinator : Rob Jansen
Contactpersoon : Frank van Oldeniel
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Een weekend met meditatie, lezingen, persoonlijke instructiegesprekken en deelgroepen, over de magie van het dagelijks leven.

In dit weekend ervaren we hoe het leven ons raakt en onderzoeken we hoe we een wakker, dapper en prachtig leven kunnen leiden. Je maakt (nader) kennis met de beoefening van zit- en loopmeditatie en krijgt zicht op de principes van het pad van krijgerschap. Zo leren we opmerken dat al onze ervaringen een fundamentele energie bevatten. Deze fundamentele goedheid is eigen aan de wereld om ons heen en is ook de kern van onze eigen ware natuur.

Het weekend bestaat uit lezingen, meditatiebeoefening, uitwisseling in groepen en individuele gesprekken met een meditatie-instructeur.

Kosten
De kosten van het trainingsweekend bedragen € 150,- (ledenprijs €115,-). Dit is inclusief twee lunches. Jongeren tot 25 jaar of mensen die leven van een minimum betalen € 75,00. Kun je je meer veroorloven? Graag! Door het betalen van de Solidariteitsprijs van € 225,00 maak je het mogelijk dat een jongere of iemand die leeft van een klein budget, kosten dekkend kan deelnemen.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan contact op met de penningmeester: [email protected]. We kunnen een betaling in termijnen afspreken en/of een korting.

Inschrijven
Dit programma is voor iedereen toegankelijk. Wil je deelnemen aan dit programma? Meld je dan aan via de knop ‘registreren’ op shambhala.nl/programma