Shambhala Training niveau 5 - Open Hemel

Leiden/niveau5.jpg
Centrum/Groep: Arnhem
Datum:
vrijdag 23 maart 2018 (20:00 -22:00)
zaterdag 24 maart 2018 (09:30 -17:00)
zondag 25 maart 2018 (09:30 -17:00)
Lerares : Sarah Coleman
Coördinator : Jeremy Ran
Contactpersoon : Frank van Oldeniel
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Het Hart van Krijgerschap - Shambhala training 5 Open Hemel, Oorspronkelijke Streek.

We krijgen nieuw gereedschap om een persoonlijke discipline van meditatie-beoefening op te bouwen. We ontdekken hiermee de fundamentele principes van krijgerschap in ons dagelijks leven.

Terwijl ons lichaam  op de aarde rust en onze geest in de hemel verblijft, ontmoeten we zowel de grootsheid van de hemel als de oorspronkelijkte diepte van aarde. We ervaren hoe deze twee daadwerkelijk samenkomen in ons wezen. Het leren (her)kennen van deze staat van zijn, legt een solide werkbasis voor ons toekomstig handelen.

De lerares is Sarah Coleman

Het is belangrijk dat je al hebt deelgenomen aan niveautraining 4: Ontwaakt Hart

Financiën.
Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Jongeren en mensen die moeten rondkomen van een minumum budget kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren zijn in dit verband scholieren en studenten onder de 25 jaar. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de penningmeester via [email protected] We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.

Kun je je meer veroorloven? Graag! Door het betalen van de Solidariteitsprijs maak je het mogelijk dat een jongere of wie leeft van een minimaal budget, kostendekkend kan deelnemen.